Background Image

Toezichthouders

Beeldmerk van House of Governance is een “INUKSHUK”, een ‘stenen mens’. 

De oorspronkelijke bewoners van Canada gebruikte deze opeenstapeling duizenden jaren geleden al om reizigers die onbekend waren in hun onherbergzame gebied richting te geven en zich daarmee ook welkom te voelen.

Bij het bouwen van een inukshuk is het de kunst om de stenen goed te stapelen. Alleen met de juiste balans krijgt de inukshuk de stevigheid die nodig is om te blijven bestaan. Deze metafoor geldt voor toezichthoudende organen met verbeter- of verandervraagstukken: door met de juiste balans te bouwen aan een gezamenlijke uitdaging ontstaat een stevige constructie die richting geeft en organisaties met realistische creativiteit toekomstbestendig houdt.

Jessica studeerde rechten in Leiden en heeft haar MBA gehaald bij Keele University (UK). Ze heeft diverse posities bekleed in professionele organisaties en is naast 'intrapreneur' ook altijd entrepreneur geweest. Jessica is oprichter van House of Governance.
Jessica heeft veel ervaring met het professionaliseren van toezichthoudende organen. Ze adviseert Raden en ondersteunt hun evaluatie- en verandervraagstukken inclusief de daadwerkelijke implementatie ervan. 
Vanuit haar ‘House’ werkt Jessica veel samen met andere deskundigen op het gebied van toezicht, afhankelijk van de aard en de omvang van de opdracht. Nieuwsgierig naar haar CV? Op LinkedIn vindt u een uitgebreid profiel.